HOME OF LEGACY ALLSTARS
Nyköping, Sweden
Välkommen till Legacy Allstars

Legacy Allstars är en ideell Cheerleading- och Gymnastikförening som startade upp hösten 2013 i Nyköping. Föreningen växer så det knakar och idag består Legacy Allstars av ca 200 medlemmar som tränar inom föreningens tränings, förberedande- och tävlingsverksamhet. Hösten 2021 utökade vi föreningen med en ny sektion, Gymnastik.
Vi startade upp denna förening i det enkla syfte att att fler barn och ungdomar ska få chansen att ta del av våra underbara sporter! För oss är det mer än bara en sport, för oss är det en livstil där alla är välkomna!

Sista chansen att skicka in sin anmälan inför nästa säsong!
2022-05-21 10:03

All information kring anmälan finner du under "Börja hos oss" för både Cheerleading och Truppgymnastik.

Säsongen 2022/2023 kommer bli magisk!

RM/SM 2022 - Resultat
2022-05-15 10:19

Efter helgens RM/SM tävling avslutade Mockingjays Sr Lv 2 sin säsong och sista tävling med en 7:e plats av 10 i sin klass. En tuff klass med hög konkurrens och flera lag från hela Sverige. Laget hade fall i sin pyramid som kostade de en del poäng. Överlag ett så fint och välutfört program.
Vi i Legacy är stolta över er!

JAMfest och Trollbäckenscup 2022 - Resultat
2022-05-08 20:58

Vilka fantastiska resultat från gårdagens tävlingar både här i Nyköping och uppe i Stockholm där vår förening kammade hem många fina placeringar i båda sektionerna. Vi är superstolta över alla lagen och deras prestationer, både igår och under hela säsongen. Det är så kul att se hur ni utvecklats under året och de utmaningar ni har tagit er an tillsammans med era coacher.

För Mockingjays SR Lv 2 väntar nu RM/SM nästa vecka på lördag. Det vill man inte missa! Hoppas på en stor klack som kommer hejar fram laget, både medlemmar, föräldrar och vänner.

JAMfest Nordic 2022 (Cheerleadingen)
Pinkjays Mr Lv 1 - 14 av 22
Silverjays Jr Lv 1 - 9 av 24
Goldenjays Sr Lv 1 - 3 av 9
Mockingjays Sr Lv 2 - 1 av 7

Trollbäckenstruppcup 2022 (Gymnastiken)
Guld i trampett
Silver i matta
Vinst i totalpokalen

Vi är så stolta över er alla!

RM/SM Cheerleading 2022 - Nyköping
2022-05-03 13:35

Nu finns det biljetter till RM & SM tillgängligt för allmänheten! Missa inte att säkra din biljett till årets RM och SM-tävlingar här i Nyköping.

Lördag 14 Maj (Mockingjays tävlar den här dagen i klassen Senior Level 2, kl 14:52)

Biljetter till lördagen - länk!

Söndag 15 Maj

Biljetter till söndagen - länk!

Vad kostar biljetterna?

Biljetterna kostar 200 kr plus serviceavgift.

Hur betalar man biljetterna?

Betalning görs direkt vid köp av biljetterna, antingen via kortbetalning eller swish. Vidare instruktioner kommer från Billetto i samband med köpet.

Behöver vi köpa biljetter till barn?

Barn under 7 år som sitter i förälders knä, behöver inte köpa biljett. Om barnet behöver egen plats, behöver ni köpa biljett åt ert barn.

Kan jag returnera ett biljettköp?
Ingen återbetalning görs av biljetter.

Var hittar jag scheman för tävlingen?

Du finner scheman för tävlingen här:

RM/SM 2022

Trollbäckscupen 2022 - Gymnastiksektionen
2022-04-23 16:34

Vilken dag för våra aktiva och coacher i Gymnastiksektionen!

Tidigt imorse gav de sig iväg till Trollbäckscupen (Täbypokalen) uppe i Stockholm, deras andra tävling för säsongen. Två lag som tävlade denna gång och laget Svart 1 kammade hem guld i tumbling, silver i hopp och silver i fristående. De gav dem även totalsegern! Andra laget Lila 2 kammade hem silvret i fristående. Så bra jobbat!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..