HOME OF LEGACY ALLSTARS
Nyköping, Sweden
Välkommen till Legacy Allstars

Legacy Allstars är en ideell Cheerleading- och Gymnastikförening som startade upp hösten 2013 i Nyköping. Föreningen växer så det knakar och idag består Legacy Allstars av ca 200 medlemmar som tränar inom föreningens tränings, förberedande- och tävlingsverksamhet. Hösten 2021 utökade vi föreningen med en ny sektion, Gymnastik.
Vi startade upp denna förening i det enkla syfte att att fler barn och ungdomar ska få chansen att ta del av våra underbara sporter! För oss är det mer än bara en sport, för oss är det en livstil där alla är välkomna!

Alla träningar mellan 19/1-25/1 är inställda för både Cheer och Gympa
2022-01-18 18:12

Som ni alla vet så skenar smittan i länet och otroligt många är sjuka. Fritidsaktiviteter och skola bla. är fortsatt öppen och finns där för barn och ungdomarna men just nu har vi faktiskt tyvärr fått in smitta i föreningen. Alla lagen är påverkade på ett eller annat sätt så vi känner att vi måste göra en lite smittorensning. Vi kommer avbryta träningarna efter ikväll och en vecka framåt. Det för att man ska kunna hinna testa sig, hinna känna om man är sjuk osv. och sen nästa onsdag komma tillbaka och köra igång igen med undantag om man är sjuk helt enkelt. Vi hoppas alla är okej med en veckas “träningskarantän” för att stabilisera läget i föreningen så att vi kan komma tillbaka och köra på som vanligt snabbt igen.

Va rädda om varandra och ta hand om er!

/Styrelsen

Twist Cheer Comp - Inställt!
2022-01-17 13:25

Alldeles nyss har vi i Cheer sektionen fått ta del av den mindre roliga nyheten att Twist Cheer Comp 12/2 på Rosvalla inte blir av för våra tävlingslag. Givetvis väldigt trist men fullt förståeligt i nuläget, i och med den ökade smittspridningen.
Tillsammans måste vi peppa alla våra aktiva att se det positivt och sikta framåt. Vi gör det som en familj; vi sportchefer, coacher, föräldrar, aktiva och alla lagen.

Vi har varandra och jobbar nu ännu hårdare för våra mål och hoppas att tävlingarna lite längre fram blir av. Det ger oss tid att öva på ännu mer på cleana, säkra program och skills.

Var rädda om er!

Terminsuppstart VT -2022
2022-01-03 13:17

Vårterminen 2022 kommer alla lagen att börja sina träningar from vecka 2.

Vi hoppas att ni har haft ett skönt lov och ser fram emot att komma tillbaka till hallen.

Klicka på bilden bredvid och läs igenom texten. Nu ökar smittan igen och vi behöver hjälpas åt och vara starka tillsammans!

"Policy för Covid19", vad som gäller för våra aktiva och coacher i föreningen tar ni del av HÄR.
Uppdateras kontinuerligt.

Välkomstmejl
2021-08-10 23:00

Alla befintliga och nya medlemmar ska nu ha fått ett mejl med all information man behöver ta del av inför säsongsstart.

Vi är laddade och längtar efter att få träffa er alla vecka 35 när vi drar igång igen och välkomnar truppgymnastiken till oss!

Kommande säsong 2021/2022
2021-05-16 20:41

All information som du behöver inför nästa säsong gällande att vara coach, aktiv i träningslag eller tävlingslag (cheer) eller truppgymnastik mm. hittar du HÄR.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..