HOME OF CHEER LEGACY
Nyköpings Cheerleadingförening
Välkommen till Cheer Legacy
Vi är en förening som startade upp hösten 2013 i Nyköping.
Vi startade upp denna förening i det enkla syfte att vi vill att fler barn och ungdomar ska få chansen att ta del av en så underbar sport som cheerleading är! Idag växer föreningen så det knakar och vi har lite över 150 medlemmar i föreningen med 5 tävlande lag och 4 träningslag.
DM - inställt!
2020-12-21 12:09
Cheerleading förbundet har tyvärr beslutat att ställa in DM.. Förståligt, men tråkigt att drabbas av detta, igen!
Cheer Legacy shopen!
2020-10-30 00:03
Missa inte att skaffa era träningskläder, mjukiskläder, väskor mm i vår egna webbshop! Beställ direkt hem till eran dörr, när ni vill!

SKILLSCAMP MED TONY & CARINA
2020-09-04 17:38

Vi kan med glädje meddela att vi kommer ha ett till skillscamp i höst igen tillsammans med Tony och Carina från HitCamps.

SkillsCampet med olika klasser kommer att vara:

6-7 November

Finntorp Sporthall (Arnö)

För alla tävlande aktiva i Cheer Legacy

Platserna är begränsade till 15 personer/klass!

Anmälan kommer att öppna fredag 4/9, kl 18.00

Gå in och läs mer om vårt skillscamp, de olika klasserna, tiderna, priser och länk till anmälan på fliken "Extraträning" --> "Camps och Clinics".

Föreningskickoff 5/9 inställd
2020-08-22 10:36
Då restriktionerna inte ändrats med antal personer vid sammankomster kommer vi inte kunna ha vår Föreningskickoff 5 September, därför blir den aktiviteten tyvärr inställd!
Viktiga Datum 2020/2021
2020-07-09 13:54
Här på vår hemsida finns det en flik som heter “För Medlemmar”, under den fliken finns det ytterligare en flik som heter “Viktiga Datum”. Där har vi samlat så gott som alla datum för coachutbildningar, tävlingar, juluppvisning, koreografidagar, lov, terminsstarter/terminsavslutning, mm inför den nya säsongen 2020/2021.
Så ni redan nu kan planera i förväg och inte boka upp er på de viktiga datumen.
In och kika, skriv upp de viktiga datumen så ni medlemmar kommer ihåg!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..