HOME OF LEGACY ALLSTARS
Nyköping, Sweden
Välkommen till Legacy Allstars

Legacy Allstars startade upp hösten 2013 i Nyköping.
Vi startade upp denna förening i det enkla syfte att att fler barn och ungdomar ska få chansen att ta del av underbara sport, Cheerleading! Idag växer föreningen så det knakar och vi har lite över 150 medlemmar. Hösten 2021 blir Truppgymnastik en del av vår verksamhet och blir en egen sektion.

För oss är det mer än bara sport, för oss är det en livstil. Vi brinner för våra sporter det och vi vill alltid det bästa!

Välkomstmejl
2021-08-10 23:00

Alla befintliga och nya medlemmar ska nu ha fått ett mejl med all information man behöver ta del av inför säsongsstart.

Vi är laddade och längtar efter att få träffa er alla vecka 35 när vi drar igång igen och välkomnar truppgymnastiken till oss!

Kommande säsong 2021/2022
2021-05-16 20:41

All information som du behöver inför nästa säsong gällande att vara coach, aktiv i träningslag eller tävlingslag (cheer) eller truppgymnastik mm. hittar du HÄR.

Från Cheer till Allstars
2021-05-03 19:32
Vår förening växer och blir allt större med tiden! Därför välkomnar vi även in Truppgymnastik som en egen sektion i vår organisation.
Med det sagt är vi från och med nu.. LEGACY ALLSTARS
I och med den rådande pandemin behöver vi alla något att se fram emot och detta är början på något nytt och stort för oss som en liten förening. Vi är oerhört glada och stolta över vårt nya namn som välkomnar fler barn, undgomar och vuxna med öppna armar!
DM - inställt!
2020-12-21 12:09
Cheerleading förbundet har tyvärr beslutat att ställa in DM.. Förståligt, men tråkigt att drabbas av detta, igen!
Legacy shopen!
2020-10-30 00:03

Missa inte att skaffa era träningskläder, mjukiskläder, väskor mm i vår egna webbshop! Beställ direkt hem till eran dörr, när ni vill!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..