HOME OF LEGACY ALLSTARS
Nyköping, Sweden
Ta kontakt med Coacherna
Vi tror på tydlig kommunikation och för att underlätta för alla har varje lag en egen mejladress för att kunna anmäla frånvaro eller föra en dialog direkt med lagets coacher, etc. Målsättningen är att kommunikationen mellan föräldrar och coacher ska bli så bra som möjligt, samt att alla ska få en ökad kunskap och förståelse för varandra!

Cheer - Mockingjays Senior Lv 2 : Legacyallstars_mockingjays@hotmail.com

Närvarokrav i Legacy:

• Aktiva förväntas vara på alla träningar (tävlingslagen), förutom vid sjukdom
  • Skolresor och övriga semestrar måste meddelas i samband med bokning
  • Önskan om längre frånvaro (tex resa/semester) meddelas och accepteras vid samråd med coacherna. Ha en dialog och bra kommunikation i så tidigt som möjligt för att visa respekt gentemot laget
  • För att planerad och bra träning anmäls all frånvaro oavsett anledning till tränare minst 24 h innan träning, till lagets egna mejl

Antidoping!
Våra Sponsorer